Alueellinen toiminta

Yhdistyksen alueellisen toiminnan tarkoituksena on antaa harrastajille mahdollisuus tutustua muihin lintuharrastajiin helposti ja turvallisesti. Alueellisen toiminnan puitteissa järjestetään kevyitä tapahtumia ympäri Suomea. Lisäksi alueelliset yhteyshenkilöt voivat toimia paikallisten harrastajien ja muun yhdistyksen välisenä yhdyssiteenä.

Yhdistyksen alueellinen toiminta toimii pääpiirteittäin seuraavasti:

  • Tietylle maantieteelliselle alueelle on valittu alueellinen yhteyshenkilö. Tämä henkilö vastaa kyseisen alueen alueellisesta toiminnasta ja toimii kontaktihenkilönä toimintaan liittyen.
  • Eri alueilla järjestetään toimintaa pitkälti sen mukaan, miten aktiivisuutta riittää ja miten harrastajat käyvät järjestetyissä tapahtumissa.
  • Jos omalla lähialueellasi ei ole yhteyshenkilöä listassa, tarkoittaa se, ettei tällaista yhteyshenkilöä ole löytynyt. Jos haluat itse yhteyshenkilöksi tai tunnet jonkun, joka voisi haluta, ota yhteyttä! Haluamme laajentaa alueellista toimintaa kattamaan mahdollisimman ison osan Suomea.
  • Alueelliset tapahtumat julkaistaan mm. yhdistyksen tapahtumakalenterissa, foorumilla ja Facebookissa.
  • Julkaisemme uusia alueita sopivien vastaavien ilmoittautuessa.

Alueelliset yhteyshenkilöt

Alla olevat alueelliset yhteyshenkilöt vastaavat oman alueensa alueellisesta toiminnasta. Huomioithan, etteivät he toimi tukihenkilöinä tai neuvojina lintuasioihin liittyen. Voit kysyä kysymyksiä lintujen pitoon liittyen yhdistyksen foorumilta ja Facebook-sivujen chatistä. Kiireellisissä terveyteen liittyvissä asioissa ole aina yhteydessä eläinlääkäriin.

Tällä hetkellä listassa on vain henkilön nimi. Voit olla häneen yhteydessä esimerkiksi Facebookin kautta.

Katso koko näytöllä

Oulu
Laure Kurkela

Savonlinna
Janina Vartiainen

Heinola
Anne Ronkainen

Tampere
Taru Hieno

Pääkaupunkiseutu
Taija Huotari