Liity yhdistyksen yhteistyökumppaniksi

Lintuihin liittyviä tuotteita tai teoksia myyvä yrittäjä tai muu kaupallinen toimija voi nyt halutessaan hakea mukaan yhdistyksen yhteistyökumppanuusohjelmaan. Myitpä kaupallisesti esimerkiksi lintuhäkkejä, tarvikkeita, virikkeitä, ruokia, piirustuksia, maalauksia, käsitöitä, valokuvia tai muuta vastaavaa ja haluaisit tavoittaa mahdollisia ostajia mainostamalla tuotteitasi yhdistyksen Facebook-ryhmässä, olet tervetullut tutustumaan yhteistyökumppanuuden kriteereihin.

Yhteistyökumppanuuden hyödyt:

• Saat mahdollisuuden mainostaa tuotteitasi yhdistyksen kanavilla, tavoittaen suuren joukon lemmikkilintuharrastajia.
  • Saat halutessasi käyttöösi lemmikkilintujen hoitoon liittyviä, itse tulostettavia info-esitteitä, joita voit jakaa linnuista kiinnostuneille asiakkaillesi tai laittaa esille myymälääsi. Asiantuntevaa tietoa jakamalla edistät eettistä lemmikkilintuharrastusta.
  • Liittymällä kannatusjäseneksi ja mainostamalla ryhmässä yhteistyökumppanina teet myös hyvää ja tuet lemmikkilintujen hyvinvointia Suomessa.
Yhdistys tarjoaa myös tukensa sekä apua ja tietoa linnuista kauppiaalle. Mikäli et vielä täytä kriteerejä, mutta olisit kiinnostunut muuttamaan toimintaperiaatteitasi kohti eettisempää kaupankäyntiä, ohjaamme mielellämme alkuun.

Yhteistyökumppanin kriteerit:

• Yhteistyökumppani sitoutuu noudattamaan parhaansa mukaan eettisiä toimintatapoja ja hyväksyy yhdistyksen yleiset eettiset periaatteet.
  • Lintuja myydessä: Myyjällä on oltava y-tunnus. Myytävillä linnuilla on oltava liikkeessä lemmikkitason olot ja hoito (mm. riittävän suuret häkit, oikea ruokavalio ja valaistus). Tilauslintujen kohdalla, jotka haetaan liikkeestä viikon sisällä, voi näistä käytännöistä harkiten joustaa. Linnuilta on löydyttävä tarvittavat paperit sekä tunnistemerkintä. Lintujen on oltava luovutusikäisiä. Tuontilintuja tuovalla myyjällä tulee olla tuontiin tarvittavat luvat.
  • Tuontilintuja myydessä yhteistyökumppani sitoutuu informoimaan linnun ostajaa asianmukaisesta, 6kk kestävästä karanteenista.
  • Häkkejä myydessä: Yhteistyökumppani sitoutuu ottamaan valikoimaansa vain lemmikkilinnuille sopivia häkkejä. Linnun vakituiseksi asumukseksi myytävien häkkien tulee täyttää yhdistyksen seuraamat häkkien minimikokosuositukset. Ks. www.papukaija.fi/laskuri/. Pienempiä häkkejä saa myydä vain matka- tai sairashäkiksi tai muuhun väliaikaiseen käyttöön. Pyöreitä häkkejä ei saa myydä lemmikkilinnuille laisinkaan.
  • Tuotteita tai tarvikkeita myydessä: Yhteistyökumppani sitoutuu ottamaan valikoimaansa linnuille sopivia ja turvallisia virikkeitä, ruokia ja muita tuotteita. Yhteistyökumppani ei saa kaupitella lemmikkilinnuille epäsopivia tuotteita, kuten peilileluja.

Suositukset:

• Yhteistyökumppani jakaa asiantuntevaa tietoa häkkikokosuosituksista, lintulamppujen tärkeydestä, lajiseuran tärkeydestä ja muista lintujen hyvinvointiin liittyvistä tekijöistä linnuista kiinnostuneille asiakkaille.
  • Lintuja myydessä yhteistyökumppani pyrkii valikoimaan myyntiin lintuja, jotka ovat emojen ruokkimia. Käsinruokittuja lintuja myydessä yhteitsyökumppani informoi ostajaa käsinruokinnan tuottamista mahdollisista haasteista.

Kannatusjäsenyys ja yhteistyökumppaniksi hakeminen:

• Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa: yksityishenkilö, yritys tai kaupallinen toimija.
  • Kannatusjäsenyys ei sisällä yhdistyksen jäsenyyttä. Yhdistyksen jäsenedut saadakseen on maksettava lisäksi normaali jäsenmaksu.
  • Maksamalla kannatusjäsenyyden tuet yhdistyksen toimintaa ja lemmikkilintujen hyvinvointia Suomessa.
  • Mikäli haluat lisäksi mahdollisuuden mainostaa tuotteitasi yhdistyksen kanavilla, kerro yrityksestäsi ja myymistäsi tuotteista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Täyttämällä yhteistyökumppanuuden kriteerit saat sähköpostitse kirjallisen luvan mainostaa ryhmässä.
  • Kannatusjäsenyys maksaa 50€ ja on voimassa kalenterivuoden loppuun.
  • Kannatusjäsenyyden voit ostaa Holvin ylläpitämästä verkkokaupasta, jossa maksuvälineenä käyvät Suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit. Linkki verkkokauppaan: holvi.com/shop/kaijuli/section/yhteistyokumppanuus/ Huomioithan, että kannatusjäsenmaksun maksaminen ei automaattisesti tarkoita mainostusoikeutta, vaan sitä tulee hakea erikseen lähettämällä sähköpostia hallitukselle. Yhdistyksellä on oikeus myös hylätä hakemus, mikäli se ei täytä yhteistyökumppanuuden kriteereitä.

Mainostamisen säännöt:

• Mainostettavien tuotteiden täytyy liittyä lintuihin.
  • Mainostusalueena on yhdistyksen facebook-kaupparyhmä sekä foorumi, jonne mainostajalle luodaan ilmoituksia varten oma kategoria.
  • Mainostusalueelle saa lisätä korkeintaan kolme mainosta kuukaudessa, jotka yrittäjä saa julkaista parhaaksi näkemässään tahdissa kuukauden aikana. Yhdistyksellä on oikeus muuttaa (vähentää tai lisätä) mainosten kuukausittaista kappalemäärää sopimuksen aikana. Tästä tiedotetaan yhteistyökumppaneita erikseen.
  • Mainokseksi lasketaan yksi julkaisu, joka sisältää tekstiä ja/tai yhden kappaleen kuvia per julkaisu. Mainoksen kuva voi olla kuvankäsittelyohjelmalla tehty kollaasi useammasta kuvasta, mutta vain yhden (1) tiedoston laajuinen.
  • Ilmoitukseen tulee aina lisätä selkeästi merkittynä, että ilmoittaja on kannatusjäsen / yhteistyökumppani. Mainosilmoituksen perään kopioidaan seuraava teksti: ”(yrityksen/myyjän nimi) on Lemmikkilinnut Kaijuli Ry:n virallinen yhteistyökumppani, jolla on lupa mainostaa yhdistyksen kanavilla.”