Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
 • Sivu:
 • 1

AIHE:

Syksyn mökkiviikonloppu Tampereen kupeessa 6.-8.9.2019 3 vuotta 4 kuukautta sitten #606

 • Lintunen
 • Lintunen hahmo Kirjoittaja
 • Poissa
 • Administrator
 • Administrator
 • Viestejä: 239
 • Vastaanotettu kiitos 37
Lemmikkilinnut Kaijuli ry järjestää Tampereen Lemmikki 19 -messuedustuksen yhteyteen mökkiviikonlopun! Tervetuloa niin edustamaan messuilla lintujesi kanssa ja sekä viettämään messujen ulkopuolinen aika viikonloppuna ihanien lintuihmisten seurassa Kivijärven liikunta- ja leirikeskuksen mökillä, Kivijärventie 168, 34110 Lakiala/Ylöjärvi.

Samalla pidetään myös yhdistyksen syyskokous, johon jokainen jäsen on tervetullut osallistumaan, vaikkei mökkeilyyn muuten ottaisikaan osaa. Tervetuloa! Kokous pidetään perjantaina klo 18. www.kaijuli.fi/forum/tapahtumat/241-syyskokous-6-9-2019

Osta mökkipaikkasi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitettu määrä (20 kpl)! Liput ovat myynnnissä Kaijulin Holvi-kaupassa: holvi.com/shop/kaijuli/ Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto:
- Jäsen, joka tulee linnun/lintujen kanssa myös messuille, 20€
- Jäsen, joka tulee vain mökille, 30€
- Ei-jäsen, joka tulee vain mökille, 40€

Voit myös osallistua pelkästään mökkiviikonloppuun lintujenkin kera, lemmikkimessuihin osallistuminen linnun kanssa on vapaaehtoista. Jos haluat osallistua messuille, katso messutapahtumasta ilmoittautuminen: www.kaijuli.fi/forum/tapahtumat/236-lemm...19-messut-7-8-9-2019 Pelkästään mökkilipun ostamalla et ilmoittaudu automaattisesti messuille!

Mökki sijaitsee noin 30 km päästä messupaikasta, ja kimppakyytejä on mahdollista järjestellä messujen ja mökin välillä.

Lintujen tuominen mökille (ja messuille) on sallittuja yhdistyksen tapahtumasääntöjen puitteissa ja hyvien tapojen mukaisesti: www.kaijuli.fi/forum/tapahtumat/164-tapahtumasaannot

Paikalla on iso päärakennus ja muutamia pienempiä nukkumamökkejä, sekä saunarakennus. Otathan mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeen. Viikonlopun aikana jokainen vastaa omasta ruokailustaan. Mökiltä on tarkoitus järjestää kimppakyytejä messupaikalle, ja messuilla linnut ovat mielellään esillä enintään noin 4 h kerrallaan, joten yritämme jakaa aamu- ja iltavuorot onnistuneen ja stressivapaan messupäivän mahdollistamiseksi. Messuaikatauluja on tarkoitus suunnitella jo ennakkoon ilmoittautumisien myötä.

Perjantaina mökkipaikalle voi alkaa saapua n. klo 15 jälkeen, pyrimme siihen että klo 15 yhdistyksen toimihenkilöitä olisi jo paikalla.

Lisätietoa mökkiviikonlopusta kertoo Ville Toivonen (facebook.com/Villeriz tai 0440808967). FB-tapahtuma: www.facebook.com/events/1240799796101841/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Viimeksi muokattu: : Lintunen.
 • Sivu:
 • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.093 sekuntia