Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
 • Sivu:
 • 1

AIHE:

Myydään kaksi kesyä 4,5 v neitokakadukoirasta Keravalla 4 viikkoa 1 päivä sitten #1903

 • Sikuri
 • Sikuri hahmo Kirjoittaja
 • Poissa
 • New Member
 • New Member
 • Viestejä: 16
 • Vastaanotettu kiitos 0
Hei,

Etsin hyvää kotia kahdelle 4,5 v neitokakadukoiraalle: harmaalle ja valkokasvolle.

Harmillisesti intensiivisen vauva-arjen myötä lintujen hoito on supistunut lähinnä siivoamiseen ja päivittäiseen ruokkimiseen. Aiemmin ehdin touhuilla lintujen kanssa päivittäin, opettaa temppuja ja tehdä niille ruokapiiloja. Arvelen, että uuden vauvan myötä arki ei ainakaan helpota. Lintuni kaipaisivat paljon enemmän virikkeitä ja erityisesti sosiaalista kanssakäymistä ihmisten kanssa kuin mitä pystyn niille tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa tarjoamaan.

Nämä kaksi ovat loistotyyppejä, sosiaalisia ja ihmisistä kiinnostuneita. Olen valmis näkemään vaivaa hyvän kodin löytymiseksi. Toivoisin, että tulevalla omistajalla olisi jo ennestään kokemusta linnuista tai ainakin perehtyneisyyttä sekä hyvät turvaverkostot hoidon järjestämiseksi lomamatkojen aikana, sillä lintujen paikalleensitovuus voi tulla yllätyksenä. Linnut ovat kestäneet siirtymiä (mm. mökille tai muuttoja) hyvin, mutta liikkelle lähdössä on aina oma vaivansa. Parhaassa tapauksessa uudella omistajalla olisi jo ennestään neitokakaduja. En myy lintuja häkkieläimiksi. Linnut ovat tottuneet olemaan vapaina, joten lintujen pitää saada olla vapaana myös uudessa kodissa vähintäänkin isossa lentohäkissä. Myyn linnut vain täysi-ikäiselle ostajalle.

Tietoja linnuista:
• Linnut ovat erittäin kesyjä, tulevat vieraidenkin kädelle, osaavat joitain temppuja ja paljon hienoja lauluja. Ovat erittäin kiinnostuneita ihmisistä.
• Linnut on ostettu suomalaiselta kasvattajalta, syntymätodistukset löytyvät, ja linnut on rengastettu.
• Linnut syövät siemeniä, idätettyjä siemeniä ja ruukkuyrttejä.

Linnut asustavat Keravalla. Toivon, että pääsisit tutustumaan lintuihin ennen ostopäätöstä. Kerrothan jo viestissäsi, millainen koti sinulla olisi tarjota linnuille. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin linnuista. Voit lähettää viestiä myös suoraan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hintapyyntö linnuista (2 kpl) on 80 €. Lintujen mukana saat jäljelle jääneet ruoat sekä muutaman lintujen lempilelun (ei kuvaa, koska paraikaa käytössä). Saat halutessasi myös jätesäkillisen erilaisia materiaaleja lintujen virikkeellistämiseen (mm. puupalikoita, hamppuköysiä, nahkaa, punottuja koreja, korkkeja, helmiä, kuivaheinää).

Lisäksi on mahdollisuus ostaa muita lintujen tarvikkeita:
Lintuvalaisin + uudet, vielä paketissa olevat lintulamput (2 kpl, 36 W T8) + ajastin, yht. 30 €.
Matkahäkit: valkoinen lintumatkahäkki 40 € ja lentokonehyväksytty harmaa lintumatkahäkki 60 € (kuvassa päällekkäin).
Iso kasa lintujen leluja, koulutustarvikkeita, hoitotarvikkeita ja ruoka/juomakippoja yht. 30 €.

Voin tarvittaessa myydä lintujen siistin häkin (L100xP100xK200 cm, pohjan pinta-ala 1 m2), mutta se ei sovellu näiden lintujen vakituiseen käyttöön, sillä nämä kyseiset linnut uskoakseni turhautuisivat niin pienessä häkissä. Voit kuitenkin halutessasi ostaa häkin väliaikaiskäyttöön tai muuhun tarkoitukseen hintaan 280 €. Häkkiin saat mukaan muovisen 1m2 pohjan ja halutessasi kuvassakin olevat siniset jatkeet, joilla häkin saa muokattua korkeammaksi. Häkkiä voi laajentaa, lisätietoja häkistä: www.24pets.fi/index.php/fi/lemmikkilinnu...%C3%A4katolla-detail .

MMM.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Viimeksi muokattu: : Sikuri. Syy: unohtui yhteystiedot
 • Sivu:
 • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.160 sekuntia